Избрана Производи

    топла Продажба

    Нови пристигнувања

    QS АУДИО фокус на меѓународната трговија со јавноста решавање на производи и системи. Имаме странство продажба и маркетинг тим за да се обезбеди брза и најдобра услуга врз основа на потрошувачите или на потребите на пазарот. Имаме професионален R & D технологија тим и тим за производство кои се посветат на дизајн на производи и развој да бидете сигурни дека стабилна и безбедноста на нашите производи.  

    Прочитај повеќе
    WhatsApp Онлајн Chat!