CM-320G Konperénsi MIC

Pondok Description:

Ngangkat Mikrofon


jéntré produk

Tags produk

Konférénsi-mikropon

Guangzhou Q&S Audio Co., Ltd.

alamat

Kamar 604, Pusat Pertukaran, Panyu Tian An Hi-tech Ecological Park, No.555

Surélék

sales01@peas-pa.com

telepon

Penjualan: 020-66679288

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!