Supir spéker tanduk HS-30D

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Tanduk-Speaker
model HS-30D
Kakuatan at 100V 5/10/15 / 30W
Max. SPL (1W / 1M) 124dB
Freq. Tanggapan 300Hz-5KHz
Ukuran Produk Dia 108x 132 mm
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake  Ngalereskeun kana Tanduk
Kandang Bahan Plastik
beurat  2.1Kg
Bérés Hawuk

Guangzhou Q&S Audio Co., Ltd.

alamat

Kamar 604, Pusat Pertukaran, Panyu Tian An Hi-tech Ecological Park, No.555

Surélék

sales01@peas-pa.com

telepon

Penjualan: 020-66679288

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!